Cristiano Ronaldo on saanut viimeisen viikon aikana vieläkin enemmän palstatilaa kuin yleensä. Lähteekö mies Real Madridista vai ei?

Ronaldo on espanjalaislähteiden mukaan ollut vihainen ja pettynyt veronkiertokanteeseen, jonka Espanjan veroviranomainen nosti hiljattain häntä vastaan. Ronaldoa syytetään veronkierrosta 14,7 miljoonan euron edestä. Samalla kun hyökkääjä on kiistänyt syytteet, hän on tiettävästi ollut pettynyt tapaan, jolla Real Madrid on häntä puolustanut. Eri lähteiden mukaan Ronaldo haluaa jättää Realin ja Espanjan taakseen tänä kesänä.

Eri seurojen kiinnostuksesta on kirjoiteltu ympäri maailman. Vahvimmin Ronaldon perässä lienee Manchester United, jossa kuitenkin pohditaan, voisiko Ronaldon hankkiminen sotkea koko joukkueen valmistatutumisen ensi kauteen. Kiinnostusta on ilmeisesti myös Kiinassa, mutta siellä tuoreet säännöt nostaisivat Ronaldo-operaation hinnan pilviin.

Nyt ranskalainen L’Equipe-lehti uutisoi etusivullaan, että PSG aikoo lähteä tavoittelemaan Ronaldoa. Mikäli tieto pitää paikkansa, iso pyörä voi nyt alkaa pyöriä. Lehden jutussa kerrotaan, että PSG aikoo tehdä merkittävän tarjouksen.

Ronaldon kohdalla on vaikeaa edes arvioida, millä hinnalla Real Madrid voisi suostua pelaajan myymään. Portugalilaisella on ikää jo 32 vuotta, mutta maalitahti ei toisaalta ole juuri hidastunut. Lisäksi hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kesään 2021.

Tällä hetkellä Ronaldo on Portugalin maajoukkueen mukana pelaamassa Confederations Cupia. Mies on todennäköisesti avauksessa, kun Portugali kohtaa tänään isäntämaa Venäjän kello 18 Suomen aikaa.