Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez, 70, valittiin toissayönä jatkokaudelle ilman vastaehdokkaita. Virallisten äänestystulosten julkistamisen jälkeen hän päätyi median tentattavaksi. Pérez puuttui Onda Ceron haastattelussa muun muassa neljän vuoden takaiseen Neymarin, 25, hankintaan. Sanojen vaihtoa siteeraa Goal.com.

– Neymar läpäisi jo lääkärintarkastuksen Madridissa. Yritimme hankkia hänet, kunnes huomasimme yhdessä vaiheessa, ettei se ole mahdollista ja vetäydyimme [sopimuksesta], Pérez paljasti.

Neymar päätyi lopulta Barcelonaan kesän 2013 siirtoikkunassa. Koska brasilialaisnuorukaisen hankinta epäonnistui, Pérez junaili maailmanennätyssiirron Tottenhamin Gareth Balelle, 27, syyskuussa. Kerta ei ollut ensimmäinen, kun Los Merenguesin puheenjohtaja solmi uuden pelaajasopimuksen aivan siirtoikkunan lopulla.

– Seuraan siirtomarkkinoita elokuun 31. päivään saakka. Siihen on vielä pitkä aika, Pérez muistutti.

Pérez kertoi haastattelussa, että hän on ollut tyytyväinen Balen tuloksiin Real Madridissa. Kaikki kilpailut huomioiden Neymar teki viime kaudella 20 maalia ja antoi 27 maaliin johtanutta syöttöä Barcelonalle.

Jalkapallon kansainvälisen tutkimuslaitoksen CIES:n mukaan Neymar on tällä hetkellä maailman arvokkain pelaaja.