Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez, 70, valittiin toissayönä jatkokaudelle ilman vastaehdokkaita. Virallisten äänestystulosten jälkeen hän joutui vastailemaan lehdistön esittämiin kysymyksiin monien tuntien ajan. Pérez tarttui haastatteluiden aikana myös Monacon Kylian Mbappén, 18, ja AC Milanin Gianluigi Donnarumman, 18, siirtohuhuihin.

– Maailman parhaat pelaajat ovat aina edustaneet Real Madridia. Minun täytyy vielä keskustella näistä asioista [Zinédine] Zidanen kanssa, Pérez aloitti.

– Tiedämme, että hän [Mbappé] haluaa pelata Realille. Hän on ottanut kuvia pelaajiemme kanssa ja hän on pitänyt yllään Real Madridin valkoista pelipaitaa. Näin tapahtui myös [Marco] Asension kohdalla, kun hän nukkui Real Madridin peliasussa.

– Olemme todella onnellisia, koska suuret pelaajat haluavat tulla Madridiin, Pérez päätti.

Péreziltä kysyttiin mielipidettä myös Donnarumman tilanteesta.

– Kyllä, AC Milanin maalivahti [kiinnostaa meitä] myös. Kun he [Mbappé ja Donnarumma] pelaavat hienosti, Real Madridin kiinnostus herää, Pérez sanoi.

– Kyllä, seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti, mutta älkää pakottako minua enää puhumaan tästä aiheesta. Tiedämme, mitä Zidane ajattelee tästä, kun hän palaa kesälomaltaan.

Suuntana Real Madrid

Sekä Mbappé että Donnarumma on yhdistetty vahvasti Real Madridiin. Marcan mukaan Mbappé unelmoi pelaamisesta Estadio Santiago Bernabéulla, ranskalaismedia Téléfootin mukaan hän kannattaa Los Blancosia ja brittilehti Metron mukaan hän on julkaissut Real Madridia tukevia päivityksiä sosiaalisessa mediassa.

Donnarumma puolestaan haluaa Sky Sport Italian mukaan ainoastaan Real Madridiin. Italian maajoukkueessa pelaava maalivahti ei allekirjoita jatkosopimusta AC Milanin kanssa. Nykyinen sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Donnarumma torjui aloittavana maalivahtina jokaisessa Serie A -ottelussa päättyneellä kaudella. Hän vartioi AC Milanin maalia myös menestyksekkäässä Supercoppa Italianassa, jossa milanolaisseura kaatoi Juventuksen lukemin 2-1 jatko-ottelun ja pilkkukisan jälkeen.

Mbappé pelasi läpimurtokauden Ranskassa. Ranskalaisnuorukainen teki 24 maalia 41 ottelussa, kun Monaco eteni Ligue 1:n mestaruuden lisäksi Mestarien liigan välieriin ja Coupe de la Liguen loppuotteluun.