Cristiano Ronaldo -tapaus on vellonut lehtien sivuilla jo vajaan viikon ajan. Nyt asiaan otti kantaa Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez.

Pérez valittiin toissayönä jatkokaudelle ilman vastaehdokkaita. Heti alkuun edessä on suuri haaste, sillä madridilaismedian mukaan Ronaldo haluaa jättää seuran ja koko maan veronkiertosyytösten vuoksi.

– Kukaan Real Madridissa ei mieti, että Cristiano lähtee. Hän on Real Madridin pelaaja nyt ja tulevaisuudessa. Pérez sanoi Onda Ceron haastattelussa.

Yhteydenotto turnauksen jälkeen

Lehtitietojen mukaan Ronaldo on jo kertonut päävalmentaja Zinédine Zidanelle halustaan lähteä. Pérezin omien sanojen mukaan hän ei ole jutellut hyökkääjän kanssa.

– En ole puhunut hänen kanssaan. Olen vain kuullut asioita, joita lehdissä on kirjoitettu. Se on hyvin outoa. Elämä tuo eteen odottamattomia tilanteita, mutta ne on kohdattava. On etsittävä ratkaisu.

– Cristiano on hyvä tyyppi. Minulla on hyvä suhde häneen ja haluan jutella hänen kanssaan. Kun Confederations Cup päättyy, me hoidamme tämän asian.

”Mitään tarjousta ei ole tehty”

Mediassa on esitetty, että Ronaldo haluaisi Real Madridin maksavan hänen mahdolliset sanktionsa. Kyse voi olla miljoonien eurojen sakoista. Pérez antoi ymmärtää, ettei Los Blancos aio maksaa Ronaldon mahdollisia sakkoja.

– Olen varma, että Cristiano täyttää velvollisuutensa. Tämän on oltava väärinymmärrys, joka selvitetään. Olen varma, ettei hän halua meidän maksavan mahdollisia sakkoja. Hän ei ole sellainen.

Ronaldosta on tiettävästi kiinnostunut ainakin Manchester United. Tuoreeltaan Sky Sports uutisoi, että myös Kiinassa mietitään, miten Ronaldo saataisiin houkuteltua sinne. Pérezin mukaan mitään tarjouksia ei ole kuitenkaan tehty.

– Jos Cristiano haluaa lähteä, hän ei lähde rahan vuoksi. Emme ole saaneet yhtään tarjousta Cristianosta.

Ehkä hieman yllättäen Pérez sanoi, ettei myöskään Álvaro Moratasta tai James Rodríguezista ole tullut tarjouksia. Se voi toki myös olla bluffia.