Cristiano Ronaldon lähtö Real Madridista vaikuttaa todennäköisemmältä kuin aiempina kesinä.

Ronaldon on uumoiltu lähtevän useampaan otteeseen. Espanjalaismedia on tarttunut hanakasti pieniinkin kiistoihin, jotka on myöhemmin selvitetty seuran sisällä. Nyt huhurumba on kuitenkin vellonut lähes viikon ajan, ja samaan laulukuoroon on liittynyt jatkuvasti enemmän ja enemmän lehtiä ja muita julkaisuja.

Tuoreimmasta tiedosta vastaa Gol TV:n ohjelma Golazo de Gol. Ohjelmassa kerrottiin AS:n mukaan, että Ronaldon agentti Jorge Mendes on ottanut yhteyttä Real-puheenjohtaja Florentino Péreziin. Ohjelman mukaan Mendes välitti Pérezille viestin, jonka mukaan Ronaldo todella haluaa lähteä Realista tänä kesänä.

Samaisen ohjelman mukaan Ronaldo jutteli asiasta hiljattain Sergio Ramosin kanssa puhelimessa. Ramos kysyi, pitävätkö lehtihuhut paikkaansa, mihin Ronaldo vastasi myöntävästi.

32-vuotiaan Ronaldon sopimus ulottuu kesään 2021. Ainakin Manchester Unitedin ja joidenkin kiinalaisseurojen on sanottu olevan kiinnostuneita Ronaldosta. Yhtään virallista tarjousta ei Pérezin eilisiltaisen haastattelun mukaan ole kuitenkaan tehty.