Huhut Cristiano Ronaldon ympärillä kiihtyvät päivä päivältä.

Espanjan veroviranomaisen Ronaldoa vastaan nostaman kanteen jälkeen on uutisoitu hyvin voimakkaasti, että Ronaldo haluaa jättää Real Madridin ja Espanjan. Portugalilainen on tiettävästi vihainen ja pettynyt, sillä hän on mielestään toiminut koko ajan oikein, eikä hän ole ollut tyytyväinen siihen, miten Real on häntä tukenut.

Suurseurat ympäri Eurooppaa ovat luonnollisesti aktivoituneet tuoreiden tietojen myötä. Manchester Unitedin sanotaan olevan hyvin kiinnostunut entisen pelaajansa värväämisestä. Italialainen La Gazzetta dello Sport puolestaan uutisoi, että Realin entinen päävalmentaja Carlo Ancelotti haluaisi tuoda Ronaldon Bayern Müncheniin. Poikkeuksellisesti Bayernista otettiin kantaa lehdistön spekulaatioihin.

– Olemme tottuneet siihen, että siirtoikkunan ollessa auki lehdistössä spekuloidaan siitä, keitä lähtee ja keitä tulee sisään. Periaatteemme on, ettemme kommentoi näitä huhuja, Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge sanoi SportBildin mukaan.

– Mutta nyt, Cristiano Ronaldon tapauksessa, haluamme tehdä kerralla selväksi, että tällä huhulla ei ole mitään pohjaa.

Uutisoimme aiemmin tänään, että Ronaldo on jo kertonut Zinédine Zidanellekin halustaan lähteä. Realista kuun vaihteessa lähtevä toppari Pepe on tiettävästi yrittänyt houkutella Ronaldoa PSG:hen, jonne Pepen tie on viemässä.