Turkin Beşiktaşissa pelaava puolustaja Duško Tošić, 32, ei nostaisi Lionel Messiä tai Cristiano Ronaldoa joukkuetovereidensa yliste. Turkin mestaruuden päättyneellä kaudella voittanut serbialainen lisäsi Fanatikin haastattelussa, ettei Ronaldo tehnyt häneen ikinä vaikutusta. Haastattelua ovat siteeranneet muun muassa Goal.com ja Soccerway.

Vaikka Ronaldo ja Messi ovat jakaneet Ballon d’Orin keskenään viimeisen yhdeksän vuoden ajan, Tošić väittää suosivansa Ryan Babelia, Ricardo Quaresmaa, Cenk Tosunia ja Vincent Aboubakaria.

– En vaihtaisi ketään Beşiktaşin pelaajaa Ronaldoon tai Messiin, Tošić väitti haastattelussa.

– Rakastan joukkuetovereitani ja joukkuettani.

Tošić pelasi syyskauden 2011–2012 vuokrasopimuksella Real Betisissä.

– Kaiken lisäksi olen pelannut Ronaldoa vastaan eikä hän koskaan tehnyt minuun vaikutusta. En ollut varma, oliko hän edes paikalla. Hän oli näkymätön, Tošić päätti.

Päättyneellä kaudella Beşiktaş voitti mestaruuden Turkin liigassa neljän pisteen erolla İstanbul Başakşehiriin. Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi ovat jälleen suurimmat suosikit Ballon d’Orin voittajaksi. Ranskalainen France Football -lehti ojentaa Ballon d’Or -tunnustuksen vuoden parhaalle jalkapalloilijalle.