Cristiano Ronaldon tunteva toimittaja-juontaja Martin Liberman kirjoittaa Instagram-sivullaan portugalilaishyökkääjän tilanteesta.

Espanjan viranomaisten mukaan Ronaldo olisi jättänyt 14,8 miljoonan euron edestä veroja maksamatta vuosien 2011 ja 2014 välisenä aikana. Tyytymättömän pelaajan on kerrottu haluavan siirtyä pois Real Madridista.

– Kaikki kysyvät minulta Cristianosta, enkä halunnut sanoa mitään ennen kuin puhun hänen kanssaan, argentiinalainen Liberman toteaa.

– Hän on Venäjällä täysin keskittyneenä Portugalin maajoukkueeseen ja Confederations Cupiin, mutta minun täytyy sanoa, että hän kuulosti olevan poissa tolaltaan ja vihainen seuraa kohtaan. Hän uskoo, etteivät he puolusta häntä, ja hän odotti yhden seurajohtajan tekevän niin julkisesti. Hän pitää veroviranomaisilta ja monilta muilta saamaansa kohtelua hyvin epäoikeudenmukaisena, hän jatkaa.

Libermanille jäi keskustelusta sellainen tunne, että Ronaldo odotti tai odottaa Real Madridin puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan tukevan häntä julkisesti.

– Suhde on vaurioitunut jossakin määrin. Katsotaan, miten asiat ratkeavat, mutta minun mielestäni hän vaikutti olevan surullinen, poissa tolaltaan ja vihainen.

Real Madrid julkaisi aiemmin verkkosivuillaan tiedotteen, jossa se ilmoitti tukevansa Ronaldoa. Kukaan seurasta ei ole kuitenkaan henkilökohtaisesti tehnyt sitä.

Brittilehti Mirrorin mukaan madridilaisseuran ainoa toivo Ronaldon pitämiseksi olisi maksaa verottajan esittämät miljoonasaatavat ja lisäksi tuomittavat mahdolliset sakot.

– Espanjalaislähteiden mukaan se on Ronaldon vaatimus, jos kriisiin ei löydy mitään muuta ratkaisua, Mirror väittää.

Real Madrid on ilmoittanut, ettei se aio seistä portugalilaisen tiellä, mikäli tämä todella haluaa jättää seuran.

Lähde: AS