Kuva: Getty Images

GIJON, SPAIN - MARCH 24:  Diego Costa of Spain celebrates after scoring his team's third goal during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Spain and Israel at Estadio El Molinon on March 24, 2017 in Gijon, Spain.  (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
PääuutisetUutiset

Englantilaislehti väittää: Atlético tekee Chelsealle ensimmäisen tarjouksen Diego Costasta pian

 

Englantilaislehti Daily Mirror väittää Atléticon tekevän Chelsealle ensimmäisen tarjouksen Diego Costasta ensi viikolla. Lehden mukaan Atlético on aluksi valmis tarjoamaan Espanjan maajoukkuekärjestä 30 miljoonaa euroa.

Espanjalaismediat uutisoivat Costan ja Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marínin tavanneen Madridissa ja neuvotelleen Costan paluusta Diego Simeonen alaisuuteen. Simeonen tiedetään asettaneen Costan ykköstoiveekseen toista kesää peräkkäin, jonka vuoksi Gil Marín on pitänyt Costan kanssa yhteyttä jo pidemmän aikaa.

Costa ilmoitti kesäkuun alussa lähtevänsä Chelseasta kuluvan kesän aikana ja totesi haluavansa palata juuri Atléticoon. Useat mediat uskovat Chelsean myyvän Costan huomattavasti halvemmalla kärjen paljastuksen takia. Nimittäin Chelsea-luotsi Antonio Conte oli lähettänyt hyökkääjälle viestin, jossa kärki sai tietää, ettei häneen enää luoteta tulevalla kaudella.

Lähteen mukaan Atlético haluaisi Costan jäävän syyskaudeksi lainalle Chelseaan, sillä Atlético ei pysty rekisteröimään kesällä hankkimiaan pelaajia kokoonpanoonsa siirtokiellon vuoksi.