Ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann on allekirjoittanut uuden viiden vuoden sopimuksen Atlético Madridin kanssa. Seuran presidentti Enrique Cerezo on myös varmistanut, että pelaajan 100 miljoonan euron ulososto-optio pysyy samana vielä yhden vuoden pidempään.

Griezmann oli laajalti huhuttu siirtyvän Manchester Unitediin tänä kesänä, mutta pelaaja kertoi Telefootille omistautuvansa ensi kaudeksi Atléticolle.

– Atlético ei voi vahvistaa joukkuettaan uusilla pelaajilla. Olemme päättäneet jäädä agenttini Eric Olhatsin kanssa. Nämä ovat seuralle vaikeita aikoja. Lähtö nyt olisi likainen siirto. Puhuimme johtoportaan kanssa ja palaamme asiaan ensi kaudella.

Espanjalaishuhujen mukaan Griezmannin uusi sopimus tulee tuplaamaan hänen palkkansa, mutta ulososto-optioon ei tule muutosta. Tämän varmisti myös Cerezo, joka kertoi Griezmannin uudesta sopimuksesta Cadena SER -radiokanavalle.

– Kyllä, kyseessä on yhden vuoden jatkosopimus ja ulososto-optio tulee säilymään samana. Tarkat rahasummat ovat kuitenkin yksityistä tietoa.

– Sanoin useaan kertaan ettei Griezmann lähde. Kuukausien raportoimisen jälkeen aika on osoittanut sanani todeksi.

Atlético kärsii tällä hetkellä siirtopannasta vielä tammikuuhun asti, minkä jälkeen joukkue voi taas ostaa uusia pelaajia. On siis hyvin mahdollista, että Griezmann lähtee Madridista jo ensi talven siirtoikkunan avautuessa.

23 maalia 53 ottelussa tehnyt Griezmann on kuitenkin iso pelaaja korvattavaksi, eikä Atléticon oleteta myyvän häntä eteenpäin ennen kuin hänelle on löydetty sopiva seuraaja.