Barcelonan Lionel Messi onnitteli Real Madridin Cristiano Ronaldoa menestyksekkäästä kaudesta. Argentiinalainen kertoi Tencent Sportsin haastattelussa, että miesten välinen kilpailu on median liioittelua.

Messi, 29, on tällä hetkellä Argentiinan maajoukkueen mukana. Argentiinalainen myönsi antamassaan haastattelussa, että hän oli vaikuttunut Ronaldon loppukaudesta.

– Hän on ilmiömäinen pelaaja. Hänellä on ominaisuuksia, joita hän kehittää kausi toisensa jälkeen. Sen takia hän on yksi maailman parhaista pelaajista, Messi totesi.

Messi kiisti keskinäisen kilpailun olemassaolon.

– Puhe meidän välisestä kilpailustamme on enemmänkin lehdistön keksintö, ei meidän.

– Joka vuosi me haluamme vain tehdä parhaamme. Haluamme tehdä parhaamme joukkueen eteen. En anna juuri lainkaan painoarvoa sille, mitä ulkopuolella puhutaan, Messi päätti.

Argentiina valmistautuu kapteeninsa johdolla pelaamaan Brasiliaa vastaan huomisessa ystävyysottelussa. Ensi viikon tiistaina La Albicelestea vastaan asettuu Singapore. Portugalin urakka on hieman suurempi kuin Argentiinan. Huomenna se kohtaa MM-karsintaottelussa Latvian, ja 18. päivä Fernando Santosin joukot pelaavat Confederations Cupin alkulohkon avausottelun Meksikoa vastaan.