Manchester Cityn espanjalaishyökkääjä Nolito on jälleen osoittanut haluavansa takaisin Espanjan pelikentille. Entinen Celta Vigo -kärki on yhdistetty sekä Sevillaan että Atletico Madridiin.

The Telegraph kertoo Noliton kuvailleen hänen omia olosuhteitaan Englannissa hyvin hankaliksi. Espanjan maajoukkuemies sanoo, että englannin alkeiden oppiminen on ollut erittäin vaikeaa, eikä maan huono sää ole ollut muuksi kuin haitaksi.

– Olen oppinut hyvin, hyvin vähän englantia – se on todella hankalaa. Vain ’huomenna’, ’hyvää huomenta’ sekä ’hyvää päivää’ ja hieman jotain muuta.

– Tyttäreni kasvot ovat vaihtaneet väriä – hän näyttää siltä kuin hän olisi asunut luolassa.

Nolito siirtyi Man Cityyn viime kesänä noin 15 miljoonan euron siirtosummalla, mutta ei aloittanut kuin 14 ottelua päättyneellä kaudella. Huhujen mukaan suhteet laiturin ja joukkueen päävalmentajan Pep Guardiolan välillä ovat hyvin huonot.

30-vuotias Nolito kertoo kommenteistaan huolimatta olevansa rauhallinen mahdollisen siirtonsa suhteen. Hän vahvistaa, että omista lähtöhaluistaan huolimatta lopullinen päätös tulee olemaan seuran harteilla.

– Olen sopimuksen alla, joten seura päättää kohtaloni, vaikka itse tahtoisin lähteä. En ole pelannut kuuteen kuukauteen. Aion tehdä kaikkeni päästäkseni Espanjan MM-kisajoukkueeseen.