Sky Sportsin vedonlyöntisivusto Sky Betin mukaan Real Madridin Cristiano Ronaldo on suvereeni suosikki maailman parhaan jalkapalloilijan tunnustuksen eli Ballon d’Orin saajaksi. Vedonlyöntisivustojen lisäksi useat mediat ja jalkapallovaikuttajat ovat varmistuneet siitä, että CR7 tulee palkinnon itselleen nappaamaan. Silti kaikkein varmin omasta voitostaan on tiettävästi Ronaldo itse.

Ronaldo oli tykännyt lankonsa Edgar Cairesin julkaisemasta kuvasta Instagramissa. Asiasta kertoo verkkolehti Goal.com. Tykkäyksessä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta kuvan sisältö on kuitenkin jo kannanotto sinänsä.

 

Obrigado Messi eu mereço simmmmmmmmmm👌🤙👍💪🙏🏆

Henkilön Edgar Filipe Ferreira Caires (@edgarcaires34) jakama julkaisu

Photoshopattuun kuvaan on napattu Barcelonan Lionel Messin maalituuletus viimeisimmästä El Clásicosta. Alkuperäisessä kuvassa Messi pitelee käsissään omaa pelipaitaansa, kun taas muokattuun kuvaan on pelipaidan tilalle vaihdettu France Football -lehden kultainen pallo.

Kuvan toisena osapuolena on Ronaldo, joka vaikuttaa nauravan ja tuulettelevan Real Madridin harjoituksissa. Täten Edgar Cairesin julkaisemassa kuvassa tilanne näyttää siltä, että asemaansa nöyrtynyt Messi on ojentamassa Ballon d’Oria sitä juhlivalle Ronaldolle.

”Cristiano, Ballon d’Or”

Tykkäys ei ole kuitenkaan ainoa kerta, kun Ronaldo on ottanut kantaa Ballon d’Or -kilpailuun Mestarien liigan loppuottelun jälkeen.

Kun Real Madridin joukkue oli juhlimassa tuoretta Mestarien liiga -titteliä Estadio Santiago Bernabéulla, Ronaldo nousi päälavalle mikrofoni kädessään. Goal.comin mukaan Portugalin maajoukkuekapteeni otti kiihkoilevan yleisön mukaansa ja käänsi huomion henkilökohtaisiin palkintoihin.

– Cristiano, Ballon d’Or, Ronaldo lauloi itsestään kolmannessa persoonassa.

Kannattajat tarttuivat mukaan lauluun, ja pian koko stadion veisasi samaa sävelmää. Goal.com ei ole kuitenkaan täysin varma, kumpi osapuoli aloitti laulamisen: itse pelaaja vai kannattajat.

Ronaldo on palkittu Ballon d’Orilla toistaiseksi neljä kertaa. Barcelonan Messin palkintokaapista löytyy viisi kultaista palloa. Joulukuussa nähdään, onko Real Madrid -hyökkääjän itsevarmuus kantanut hedelmää, kun France Football jakaa arvostetun palkinnon vuoden parhaalle pelaajalle.