Real Madrid -hyökkääjä Gareth Bale ei ole kiinnostunut palaamaan takaisin Englantiin tänä kesänä.

Walesin maajoukkuekapteeni Bale on ollut tiettävästi jo pitkään Manchester Unitedin ostoslistalla. The Guardianin mukaan englantilaisseura saattaisi olla valmis maksamaan hyökkääjästä jopa yli 100 miljoonaa puntaa (noin 115 miljoonaa euroa).

Kiinnostuksesta huolimatta Bale on iloinen Madridissa, eikä ajattele lähtöä tällä hetkellä. Bale kertoi lehdistölle, että hänellä on jo katse ensi kaudessa.

– Olen allekirjoittanut pitkäaikaisen sopimuksen Real Madridin kanssa, 27-vuotias Bale sanoi.

– Minä ja perheeni olemme tyytyväisiä täällä, joten kyllä, jatkamme tästä samalla tavalla eteenpäin. Voitamme pokaaleja ja olen iloinen.

Viime kausi oli nilkkaleikkauksen myötä hyvin hankala Balelle. Vain 19 liigaottelussa esiintynyt walesilainen teki seitsemän maalia ja oli mukana auttamassa Real Madridia voittamaan seurahistoriansa 32. La Liga -pokaalin sekä 12. Euroopan mestaruuden (Euroopan Cup ja Mestarien liiga).

Manchester United näyttää jäävän nuolemaan haavojansa jo toistamiseen. Atlético Madridin Antoine Griezmann nimittäin käänsi selkänsä Unitedille Balen tavoin, ja on valmis jäämään Espanjan pääkaupunkiin.