Barcelonan Lionel Messin ympärille ollaan puuhaamassa uutta teemapuistoa. Teemapuiston on määrä avata ovensa Kiinan Nanjingissa vuonna 2019. Sen tarkoituksena on haastaa viime vuonna avattu Shanghain Disneyland.

Messi Experience Parkiksi ristitty puisto tulee sisältämään yli 20 vetonaulaa, jotka levitetään noin kahdeksan hehtaarin alueelle. Puiston tarkoituksena on käyttää uusinta teknologiaa ja virtuaalitodellisuutta, joiden avulla vierailijoille luodaan elämyksiä. Eri pisteet tarjoavat viihdeaktiviteetteja, multimediakokemuksia ja erilaisia klinikoita harjoittelua varten.

Neljän päivän vierailulla Kiinassa Messi sanoi toivovansa, että teemapuisto houkuttelisi lisää nuoria lajin pariin.

– Toivon, että heistä tuntuu kuin olisin paikan päällä, kun he vierailevat puistossa, Messi kertoi julkistamistilaisuudessa.

Hankkeen tukijat uskovat, että Messi Experience Park tulee olemaan ”maailman hienoin teemapuisto” ja ”uniikki sekä kansainvälinen kokemus”.

Kokonaisuudessaan teemapuiston pinta-alasta 4,6 hehtaaria varataan sisäfasiliteeteille. Jäljelle jääneestä tilasta 2,5 hehtaaria kuuluu yhteistiloille ja 1,2 hehtaaria varataan ulkoharjoittelua varten.