Espanyolin Pau Lópezista on kovaa vauhtia tulossa pysyvästi Tottenhamin mies.

The Guardian uutisoi, että Spurs on tehnyt Lópezista kahden miljoonan euron tarjouksen. Kokonaiskorvaus voi nousta neljään miljoonaan, mikäli tietyt ehdot täyttyvät. Lisäksi Espanyol saisi tietyn prosenttiosuuden mahdollisesta tulevasta seurasiirrosta.

Guardianin tietojen mukaan Tottenhamissa uskotaan, että Espanyol ja López ovat halukkaita hyväksymään siirron. Voisi tosin myös kuvitella, että Espanyolilla ja Lópezilla on hieman hampaankolossa.

22-vuotias López oli vielä kaudella 2015-16 Espanyolin ykkösmaalivahti. Viime kauden hän pelasi Tottenhamissa lainalla, muttei päässyt kertaakaan kentälle edustusjoukkueen otteluissa. Sen sijaan hän pelasi muutaman pelin reservijoukkueen mukana.

Lainasopimukseen sisältyi optio, jonka mukaan Tottenham olisi voinut lunastaa pelaajan itselleen viime tammikuussa seitsemällä miljoonalla eurolla. Spurs ei mahdollisuutta käyttänyt, koska se arvioi saavansa pelaajan itselleen halvemmalla tänä kesänä.

Espanyoliin Lópezilla tuskin on palaamista. Seura tiedotti melko hiljattain hankkineensa Diego Lópezin pysyvästi AC Milanista. Kokoonpanosta löytyy myös 31-vuotias Roberto, jonka sopimus ulottuu kesään 2019 asti.