Real Betisin uudeksi päävalmentajaksi viime viikolla julkistettu Quique Setién pelasi eilen Vicente Calderónin jäähyväispelissä, jossa pelasivat entiset ja nykyiset Atlético-legendat ja muut aikakausiensa maailmantähdet, kuten Ronaldinho.

Atléticoa pelaajaurallaan edustanut Setién pelasi kamppailussa nykyistä pelaajaansa Dani Ceballosia vastaan, joka oli kutsuttu mukaan maailmantähtien joukkueeseen. Betisiä edustavan Ceballosin tulevaisuus on ollut espanjalaislehtien ykkösuutisia viime aikoina, sillä tiedettävästi Atlético ja Real Madrid ovat valmiita hankkimaan yhden Espanjan lupaavimmista nuorista pelaajista.

20-vuotias keskikenttäpelaaja jää kuitenkin tulevaksi kaudeksi Betisiin, jos Setiénin kommentteja on uskominen. Setién kertoi puhuneensa Ceballosin kanssa kesken hyväntekeväisyysottelun.

– Sanoin hänelle heti aluksi, että välttäisi loukkaantumista. Myöhemmin totesin Danille, että hänen pitäisi kestää vielä ainakin vuosi Betisissä. Olen varma, että Ceballos nauttisi olostaan tulevalla kaudella joukkueessamme, koska hän tulee tykkäämään tavastani pelata jalkapalloa. Ceballos sanoi haluavansa jäädä tulevaksi kaudeksi Betisiin kehittymään ja kasvamaan pelaajana.