Brasilian maajoukkuevalmentaja Titeltä kysyttiin maan tämän hetken kirkkaimpiin jalkapallotähtiin kuuluvan Philippe Coutinhon voimistuneista Barcelona-huhuista. Katalonialaisseuran uskotaan olevan valmis maksamaan pelaajasta sen seurahistorian toiseksi suurimman siirtokorvauksen heti toisen brasilialaispelaaja Neymarin jälkeen.

– Ymmärrän täysin (Barcelonan kiinnostuksen Coutinhosta). En tahdo kertoa mielipidettäni Barcasta, mutta kuka nyt ei tahtoisi Coutinhon kaltaista pelaajaa. Hänellä on taikaa ja taitoa luoda suuria asioita. Hänen pelinrakentelutaidot ja rytminvaihdokset ovat uskomattomia, Tite kertoi Sportin haastattelussa.

Coutinho pelaa Liverpoolin 4-3-3 -pelijärjestelmässä ylimmän kolmikon vasemmassa laidassa, mutta Tite näkee, että Barcelonassa pelipaikka voisi olla hieman erillainen.

– Haluan korostaa, että puhun hypoteettisesti. Barcelonalla on Sergio Busquets ja kaksi rakentavampaa pelaajaa. Ivan Rakitic ja Andrés Iniesta ovat nuo joukkueen ajattelijat. Coutinho voisi pelata heidän roolissaan. Hän olisi ideaali pelaaja Barcelonalle.

Coutinho itse rauhoitti siirtohuhuja kirjoittamalla kauden aikana uuden jatkosopimuksen ja kommentoimalla, että Barcelonassa hän olisi vain yksi muista, mutta Liverpoolissa hänellä on mahdollisuus enempään. Näistä tekijöistä huolimatta Barcelonan kaltaisen suurseuran tarjouksen oikeasti tullessa kohdalle, voi kieltäytyminen olla vaikeaa.