Barcelonan maalivahti Jasper Cillessen aikoo pohtia seurasta lähtemistä ensi tammikuussa, jos hän ei ole siihen mennessä valloittanut ykkösvahdin paikkaa.

Hollantilainen pelasi tällä kaudella vain yhden ottelun La Ligassa ja yhden ottelun Mestarien liigassa. Päävalmentaja Luis Enrique luotti tolppien välissä Marc-André ter Stegeniin.

Cillessen on joutunut tyytymään seitsemään Copa del Reyn otteluun. Barcelona kohtaa lauantaina pelattavassa cup-finaalissa Alavésin.

– En ole ajatellut tarjousten kuuntelemista. Minulla on täällä hyvä olla, 28-vuotias Cillessen kertoo Sportin haastattelussa.

Siitä ei ole epäilystäkään, että ensi kaudella taistelen ykkösmaalivahdin paikasta Barcelonassa. Tietenkin minusta tuntuu, että pystyn siihen.

– Jos pelaan hyvin vähän, katsotaan tilannetta talven siirtoikkunan aikana, mutta tällä hetkellä en mieti mitään. En ole onnellinen, jos en pelaa. Saapuessani tiesin, että minun on sopeuduttava moneen uuteen asiaan.

Amsterdamilaisesta Ajaxista viime vuonna hankittu maalivahti näyttää luottavan omiin kykyihinsä.

– Siitä ei ole epäilystäkään, että ensi kaudella taistelen ykkösmaalivahdin paikasta Barcelonassa. Tietenkin minusta tuntuu, että pystyn siihen. Jos en pystyisi, Barcelona ei olisi hankkinut minua. He hankkivat minut, koska heidän mielestään minulla on tarvittava potentiaali täällä pelaamiseen, ei penkillä olemiseen.

Lähde: Goal.com