Atlético julkaisi juuri verkkosivuillaan tiedotteen, jossa kerrottiin Koken tehneen seuran kanssa jopa vuoteen 2024 kestävän jatkosopimuksen.

8-vuotiaana Atléticon junioritoimintaan liittynyt Espanjan maajoukkueen luottomies on kuulunut Atléticon edustusjoukkueeseen syksystä 2009. Pääsarjadebyyttinsä vasta 17-vuotiaana tehnyt nykyisen Atléticon junioriakatemian kuuluisin keulakuva on hylännyt aikaisemmin muutamaan otteeseen Barcelonan ja Real Madridin kosiskelut, koska Koke on moneen kertaan todennut haluavansa pelata koko uransa Atléticossa.

25-vuotias Koke nousi mukaan Espanjan A-maajoukkueeseen reilut neljä vuotta sitten, ja on ollut mukana Brasilian MM-kisoissa ja Ranskan EM-kisoissa. Koke on saanut huomattavasti enemmän vastuuta maajoukkueessa Julen Lopeteguin alaisuudessa ja esimerkiksi Barcelona-legenda Xavi on todennut odottavansa Koken nousevan hänen korvaajaksi nimenomaan La Rojan paidassa.

– Atlético on elämäni joukkue ja olen todella ylpeä siitä, että voin kuulua vielä pitkään tämän joukkueen tulevaisuuteen, Koke totesi allekirjoitettuaan jatkosopimuksen Atléticon kanssa.

– Tämä on kerrassaan mahtava uutinen Atléticolle. Koke on juuri Atléticon kaltainen persoona. Kyseessä on jatkuvasti harjoitteleva hyvin taitava pelaaja. Hän on yksi joukkueemme johtajista ja Koke on kasvanut akatemiassamme, jonka vuoksi hänen jatkosopimus on todella hieno asia. Koke on hyvin arvostettu pelaaja pukukopissa, sanoi sen sijaan yksi suurimpiin Atlético-legendoihin kuuluva José Luis Pérez Caminero, joka toimii seuran urheilutoimenjohtajana.