Espanjan maajoukkueessakin kahden viimeisen vuoden aikana suureen rooliin noussut Sevilla-laituri Vitolo oli eilen Radio Marcan haastattelussa.

27-vuotiaan kanarialaisjalkapalloilijan tulevaisuus on ollut jo pidemmän aikaa tapetilla, sillä esimerkiksi Atléticon on kerrottu olevan hyvinkin kiinnostunut Vitolon palveluksista. Vitolon nykyisessä sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostohinta, ja espanjalaismedian mukaan Atlético on valmis maksamaan andalusialaisseuralle kyseisen summan.

– Jos meille saapuu joku tarjous, niin minun ja seuran pitää analysoida se. Pitää miettiä. Jos saamani tarjous olisi mielenkiintoinen minun ja seuran kannalta, niin ehdottomasti käymme asiaa läpi. Olen kuitenkin hyvin onnellinen Sevillassa ja minua kohdellaan täällä tosi hyvin, mutta silti pitää katsoa, mitä kesällä käy, Vitolo viittasi tulevaisuuteensa.

– Tällä hetkellä minua kiinnostaa vain yksi asia ja se on rannalla oleminen. Viime kesänä sain Atléticolta mielenkiintoisen tarjouksen, mutta silloin ei ollut oikea aika poistua Sevillasta. En ole vielä miettinyt tarkalleen, mitä tulee tapahtumaan kesällä. Tulen joka tapauksessa antamaan kaikkeni uudelle seuralleni tai Sevillalle ensi kaudella.

Neljä vuotta sitten Las Palmasista Sevillaan siirtynyt Vitolo esiintyi eilen päättyneellä kaudella joukkuensa paidassa yhteensä 43 kertaa.