La Liga -kausi on päättynyt, ja siirtomarkkinakesä on kovaa vauhtia alkamassa.

Uutisoimme hetki sitten, että Mateo Musacchio on siirtymässä Villarrealista AC Milaniin. Nyt on tiedossa kaksi muutakin seuransa jättävää kokenutta pelaajaa. Benoît Trémoulinas kertoi Sevillan verkkosivuilla, ettei hän jatka seurassa. Espanyol puolestaan tiedotti, että José Antonio Reyes saa etsiä itselleen uuden seuran.

– Ystävät ja Sevillan kannattajat, minun on aika lähteä Sevilla FC:stä. Tämä kolmas vuoteni seurassa on ollut vaikea polvivamman vuoksi, mutta en ikinä unohda kahta Eurooppa-liigan mestaruutta, Trémoulinas kirjoitti avoimessa kirjeessään.

31-vuotias Trémoulinas siirtyi Sevillaan kolme vuotta sitten Kiovan Dynamosta. Vuosi sitten hän oli andalusialaisten tärkeimpiä pelaajia, mutta päättyneellä kaudella pelejä ei edellä mainitun polvivamman vuoksi tullut yhtään.

33-vuotias Reyes sen sijaan pelasi 21 ottelua La Ligassa. Roolina oli kuitenkin toimia pääasiassa vaihtopelaajana. Suhteellisen vähäisestä peliajasta huolimatta kokenut laitapelaaja jakoi Espanyolin maalisyöttöjen kakkossijan (neljä maalisyöttöä). Lisäksi Reyes iski kolme maalia.