Real Madrid nimesi peräti 25 pelaajan kokoonpanolistan sunnuntain otteluun Málagaa vastaan. Ottelun panokset ovat selvät. Madridilaisseura tarvitsee yhden pisteen varmistaakseen La Ligan mestaruuden. Kokoonpanosta 18 pelaajaa saadaan nimetä lopulliseen ottelupöytäkirjaan.

Kokoonpanolistalta löytyy muutama ennakkoon mielenkiintoinen nimi. Gareth Bale tekee paluun Real Madrid -miehistöön pitkän loukkaantumisen jälkeen. Myös vaivojen takia sivussa olleet Dani Carvajal ja James Rodríguez ovat nimetty listaan mukaan. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että pelaajat ovat toipuneet loukkaantumisistaan, vaan he pääsevät näin ollen Real Madridin vaihtopenkille mukaan ja näin ollen lähemmäs mahdollisia mestaruusjuhlia.

Myös Real Madridin reservijoukkue Castillaa edustava Enzo Zidane oli nimetty mukaan, vaikka hän ei pelannut tällä kaudella yhdessäkään La Liga -ottelussa. Vielä on mahdoton sanoa, tahtooko Zinédine Zidane poikansa vain mahdollisiin juhliin mukaan, vai onko hänelle tarkoitus antaa peliminuutteja.