Jorge Sampaoli myöntää Argentiinan maajoukkueen valmentamisen olevan hänen lapsuuden unelmansa. 57-vuotias Sevillan päävalmentaja on yhdistetty toistuvasti Albicelestesin peräsimeen.

Sampaolilla on vielä vuosi sopimustaan Sevillan kanssa jäljellä. argentiinalaisen ensimmäinen kausi on ollut menestys ja andalusialaiset ovat sarjataulukossa ennen päätöskierrosta neljäntenä.

– Kotimaallani on kiinnostusta saada minut heidän valmentajakseen. Se on houkuttanut minua pienestä pitäen. Lopullisen päätöksen tekee Sevillan puheenjohtaja José Castro. Sopimusta on kunnioitettava ja mitään ei olla vielä ratkaistu, Sampaoli kertoi AS:lle.

Sevilla haluaa Argentiinan jalkapalloliitolta espanjalaislehdistön mukaan 1,5 miljoonan euron korvauksen Sampaolin palveluksista. Valmentaja ei omien sanojensa mukaan jättäisi työpaikkaansa minkään seurajoukkueen vuoksi.

– Argentiinan liiton ja Sevillan on selvitettävä, tuleeko minusta maajoukkueen valmentaja. En jätä Sevillaa toisen seuran vuoksi. Ainoa syy voi olla maajoukkue, Sampaoli vakuutteli.