Málagan Sandro Ramírez on yksi La Ligan halutuimpia pelaajia tänä kesänä. Nyt näyttäisi siltä, että hyökkääjä on valinnut ensi kauden seuransa.

21-vuotias Sandro siirtyi viime kesänä Barcelonasta Málagaan ilmaiseksi. Pelaajan sopimus ulottuu kesään 2019, mutta kontrahtiin kirjattiin hyvin edullinen, vain kuuden miljoonan euron, ulosostopykälä. Se kun yhdistetään Sandron tämän kauden 14 liigamaaliin, niin ei ihme että moni seura on kiinnostunut.

Andalusian alueen paikallislehti Estadio Deportivo tietää kertoa, että Sandro on jo uuden seuransa valinnut. Määränpäänä on Atlético Madrid, mutta siirrossa on yksi este. Atléticolla on tällä hetkellä päällä FIFA:n langettama pelaajien rekisteröintikielto. Atletin valitusta käsitellään parhaillaan urheilun kansainvälisessä vetoomustuomioistuimessa (CAS), ja päätöksen odotetaan valmistuvan kesäkuussa.

Atléticon keskushyökkääjäosastolta löytyvät tällä hetkellä Antoine Griezmann, Kévin Gameiro ja Fernando Torres. Torresin sopimus päättyy tähän kauteen, ja Gameiron on huhuiltu siirtyvän muualle, joten yhdelle Sandrolle voisi olla tilaa kokoonpanossa.