Málaga löi viime kesänä kultasuoneen, kun se hankki Sandro Ramírezin Barcelonasta. Nyt seura on menettämässä Sandron Englantiin.

21-vuotias Sandro on ollut tällä kaudella erinomainen. Nuorukainen on paukuttanut Málagalle 14 sarjamaalia, mikä oikeuttaa maalipörssissä kahdeksanteen sijaan. Mutta ehkä se on ollut vähän liian hyvää ollakseen totta.

Málaga nimittäin sai Sandron Barcasta ilmaiseksi. Andalusialaiset joutuivat kuitenkin taipumaan sopimusneuvotteluissa, sillä Sandron kontrahtiin kirjattiin vain kuuden miljoonan euron suuruinen ulosostopykälä. Se on monelle valioliigaseuralle melko pieni raha.

The Independent -lehti kertoo, että Sandron on kaappaamassa itselleen Everton. Liverpoolilaisseura on käynyt kilpailua Tottenhamia, Sevillaa ja Newcastlea vastaan. Tiettävästi kovimman vastuksen on tarjonnut Sevilla, jolla on tarjota ensi kaudeksi Mestarien liiga -jalkapalloa. Sitä Everton ei pysty tarjoamaan.

Mutta on Evertonillakin omat valttinsa. Kuten raha. Lehden mukaan Sandro saisi Evertonissa pitkän ja melko rahakkaan (ainakin La Liga -tasoon verrattuna) sopimuksen. Lisäksi hänelle tarjottaisiin mahdollisuutta nousta Romelu Lukakun seuraajaksi. Ja Sandrolle on tiettävästi luvattu, että Evertonia vahvistetaan merkittävästi tulevana kesänä.

Everton-luotsi Ronald Koeman oli viime viikonloppuna stadionin lehtereillä seuraamassa Sandron otteita. Koeman ilmeisesti halusi vielä viimeisen varmistuksen niille Sandroa ylistäneille raporteille, joita seuran kykyjenetsintäosasto on tarjonnut.