Barcelona jatkoi taistelua La Ligan mestaruudesta kukistamalla Las Palmasin vieraskentällä maalein 1-4. Seuraavaksi se toivoo Real Madridin kompastelevan, sillä jos ”Los Blancos” hoitelee molemmat jäljelläolevat pelinsä, on Barcan tyytyminen kakkospaikkaan.

Joka tapauksessa Barcelonan on mestaruushaaveita elätelläkseen hoideltava oma ensi sunnuntain ottelunsa, kotipeli Eibaria vastaan. Tehtävää kuitenkin vaikeuttaa vakavat ongelmat joukkueen alakerrassa.

Jo entuudestaan sivussa olivat Aleix Vidal ja Sergi Roberto, ja viikon varrella Gerard Piqué sairastui virusperäiseen vatsatautiin. Las Palmas-ottelun lämmittelyssä puolestaan Javier Mascherano loukkasi itseään eikä kyennyt pelaamaan.

Mascheranon paikan Samuel Umtitin rinnalla Barca-puolustuksen keskustassa otti 21-vuotias Marlon, jolle ottelu oli La Ligassa ensimmäinen. Loukkaantumiset eivät kuitenkaan jääneet vain Mascheranoon, vaan ottelun aikana myös laitapuolustaja Lucas Digne loukkaantui ja tuli vaihtoon. Mitä todennäköisemmin sen paremmin Mascherano kuin Dignekään eivät ole Eibar-ottelussa käytettävissä.

Lähde: Marca