Alkava kesä tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen La Ligan valmentajarintaman osalta. Useat joukkueet vaihtavat päävalmentajiaan, sekä monien luotsien sopimukset päättyvät kuluvan kauden jälkeen.

Yksi heistä on Celtan Eduardo Berizzo. Loistavaa työtä viimeisen kahden kauden ajan vigolaisseurassa tehnyt argentiinalaisvalmentaja on ollut siirtohuhujen keskellä useita kuukausia. Berizzo ja Celta eivät ole neuvotelleet jatkosopimuksesta, vaikka Berizzon työsopimus päättyy muutaman viikon kuluttua.

Berizzoa ollaan viety Sevillan ja Athleticin peräsimeen. Espanjalais- ja sevillalaismedia pitää siirtoa Sevillaan jo käytännössä varmana, mutta Berizzo sekoitti huhumyllyä eilisellä kommentillaan.

– Jos näen, että minua arvostetaan täällä Celtassa riittävästi, haluaisin jäädä tänne ilomielin. Minun toiveeni on, että asiat selkenevät ennen sarjan päättymistä. Tavoitteeni on jäädä Celtaan, sillä olen todella onnellinen täällä joukkueeni kanssa. Meidän pitää rakentaa tästä seurasta hyvin kilpailukykyinen, Berizzo totesi.