La Liga julkisti eilen valintansa huhtikuun parhaaksi valmentajaksi ja pelaajaksi. Tällä kertaa valinnat osuivat Málaga-luotsi Míchelille ja Barcelonan Lionel Messille.

Málaga on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan jopa kuusi, ja on siten noussut sarjataulukon häntäpäästä keskikastiin. Míchelin luotsaama seura onnistui kaatamaan myös Barcelonan La Rosaledalla huhtikuun alussa luvuin 2-0. Maaliskuussa Málagan peräsimeen saapuneella Míchelillä on vielä mahdollisuus sekoittaa uudemman kerran mestaruustaistelua viimeisellä kierroksella, kun Real Madrid vierailee Málagan isännöitävänä.

Messi teki huhtikuun aikana komeat kahdeksan osumaa ja ratkaisi Clásicon ottelun viimeisessä tilanteessa. Tällä kaudella Barcelonaa reppuselässä kantanut Messi saa mahdollisuuden voittaa ainakin yhden pokaalin kuluvalla kaudella, kun Barcelona ja Alavés iskevät yhteen Copan finaalissa muutaman viikon kuluttua Calderónilla.

Míchel

@MichelGonzalez
Premio al mejor entrenador del mes de abril de @LaLiga. Gracias a ellos y a los que me hacen algo mejor. Por ellos #larosaledamola