Celta ja Manchester United iskivät yhteen Balaídosilla, kun Eurooppa-liigan välierien ensimmäinen osa potkaistiin kaksikon osalta käyntiin. Englantilaiset voittivat ottelun lopulta luvuin 1-0, ja ottivat siten etulyöntiotteen Celtasta ajatellen kilpailun finaalipaikkaa.

Vigolaiset hallitsivat avausjaksoa pallonhallinnan kautta, mutta Manchester United kykeni luomaan paremmat maalipaikat. Celtan maalilla tuttuun tapaan pelannut Sergio Álvarez pelasti isännät useaan kertaan loistotorjunnoillaan ensimmäisellä puoliajalla. Celtan jakson ainoa maalipaikka syntyi heti neljännellä minuutilla, kun Daniel Wass pääsi puskemaan täysin vapaasti maalin edustalla, mutta tanskalaisen pusku viuhui reilun metrin verran ohi vieraiden maalin.

Manchester Unitedin Marcus Rashford pääsi muutamaan otteeseen laukomaan, mutta Álvarez onnistui pysäyttämään jokaisen yrityksen. Vieraiden pelitapa toimi avausjaksolla loistavasti, sillä Celta ei saanut pallonhallintansa kautta juurikaan vaarallisia paikkoja aikaan, ja samalla Manchester United pystyi iskemään useita kertoja nopeasti vastaan.

Toisen jakson ensimmäisen puoliskon aikana Celta hallitsi ottelua täysin pitäen Manchester Unitedin jatkuvasti puolustusasemissa. Valtavasti sarjapeleissä rotaatiota viimeisen kahden kuukauden aikana käyttänyt Celta ei kuitenkaan ensimmäisen jakson tapaan kyennyt viimeistelemään maalipaikoistaan. Laidallaan pirteästi esiintynyt Pione Sisto haastoi muutaman kerran komeasti vieraiden puolustajia ja pääsi laukomaan puoli tuntia ennen päätösvihellystä boksin rajalta vaarallisesti, mutta Sergio Romero sai kätensä viime hetkellä pallon eteen.

Hetki Siston yrityksen jälkeen Manchester United teki otteluparin ensimmäisen ja avausosan ainoan maalin, kun Rashford ampui reilusta kahdestakymmenestä metristä upean vapaapotkumaalin. Oikeaan suuntaan hypänneellä Álvarezilla ei ollut mitään saumaa saada palloa kiinni, sillä Rashfordin laukaus meni täysin takakulmaan. Kyseessä oli Rashfordin uran ensimmäinen vapaapotkumaali.

Vartti ennen loppua vieraiden Jesse Lingardilla oli loistopaikka viedä Manchester United jo kahden maalin etumatkalle, mutta pilkun kohdalta lähtenyt laukaus meni lopulta ohi. Lingardin tilanteen jälkeen myös Celtalla oli vähintäänkin potentiaalinen paikka tasoittaa, kun isännät pääsivät jo muutaman metrin päähän Romerosta, mutta Gustavo Cabral päätti vielä syöttää keskellä odottaneelle Iago Aspasille, jonka laukaus päätyi päätykatsomoon.

Manchester United otti kamppailun hallintaansa viimeisen kahdenkymmenen minuutin aikana. Aspasin paikka oli käytännössä vigolaisten ainoa koko toisella jaksolla, ja José Mourinhon pelisuunnitelma toimi kiitettävästi.

Toinen osa pelataan ensi viikolla Old Traffordilla.