Real Madrid antoi paikallisvastus Atléticolle tiistai-iltana täydellisen jalkapallo-oppitunnin ja läksytti tätä tylysti maalein 3-0 Mestarien liigan välierien avausosassa. Atléticon puolustajia piti takataskussaan etenkin Cristiano Ronaldo, jonka nimiin kirjattiin kaikki illan maalit.

Portugalilainen supertähti kiitteli tällä kertaa ennen kaikkea koko joukkueen panosta. Syystäkin, sillä niin kypsä oli Real Madridin peliesitys kentän joka puolella.

– Koko joukkuetta on syytä onnitella, sillä pelasimme loistavan pelin. Minun osani oli nyt tehdä maalit. Pelasimme hyvin alusta loppuun asti, joten maalit tulevat kuin luonnostaan, Cristiano Ronaldo kertoi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Me ansaitsimme kunnollisen ottelun heitä vastaan. Pelasimme hyvin La Ligassakin, mutta silloin Jan Oblak torjui useita vetoja. Tänään teimme paikoista maalit.

Vaikka tiistain perusteella mikään ei anna syytä olettaa, että Atlético voisi otteluparin kääntää edukseen kotoisalla Vicente Cálderonilla, antaa Cristiano Ronaldo vastustajalle kohteliaasti kunnioitusta.

– Meillä on etulyöntiasema, mutta ei ottelupari ratkennut ole. Atlético on todella vahva joukkue, joka ei ole välierissä sattumalta. Meidän täytyy olla keskittyneitä ensi viikon keskiviikkona.

Oma hattutemppu ja yleisön suosionosoitukset lämmittivät luonnollisesti myös Ronaldon mieltä.

– Olen todella iloinen tekemistäni maaleista ja siitä, että sain täyteen 400 maalia Real Madridin paidassa. Mitä yleisöön tulee, haluan vain, ettei minulle vihelletä. Muuten yritän vain antaa kaikkeni yleisölle.