Valencian päävalmentaja Salvador ”Voro” González uskoo joukkueellaan olevan mahdollisuudet aiheuttaa Real Madridille pistemenetyksiä lauantaina pelattavassa ottelussa, vaikka joukkue lähtee otteluun hieman siipirikkoisena. Real Madridia maaleillaan kiusannut Simone Zaza on varmasti sivussa yhdessä João Cancelon kanssa ja heidän lisäksi useat pelaajat ovat epävarmoja.

José Gayà ja Rodrigo Moreno ovat valmiina, mutta he ovat vasta palanneet pitkän poissaolon jälkeen. Enzo Pérezillä on pieni revähdys, Mario Suárezilla on polvivamma ja Aymen Abdennour on myös loukkaantunut.

– Matkustamme Madridiin ja toivomme voittavamme ottelun. On totta, että Real Madrid pelaa sarjan voitosta, mutta paikka ja joukkue jonka kohtaamme, ovat tarpeeksi motivaatiota meille. Lähdemme voittamaan todella hyvää joukkuetta.

Real Madrid on antanut todella tasaisesti vastuuta pelaajilleen. Vain kaksi FC Barcelonaa vastaan avauskokoonpanossa ollutta pelaajaa aloitti keskiviikkona pelatun ottelun Deportivo la Coruñaa vastaan. Zinédine Zidanen peluutustapa on herättänyt puheet Real Madridin A-joukkueesta, joka pelaa kaikki isot ottelut ja B-joukkueesta, joka kohtaa ennakkoon helpommat vastustajat. Vorolta kysyttiin, kohtaisiko hän mielummin Cristiano Ronaldon ja Karim Benzeman tähdittämän A-joukkueen vai muun muassa Àlvaro Moratan ja James Rodriguezin edustaman B-joukkueen.

– Kohtaisin mieluiten heidän C-joukkueensa, eli heidän juniorijoukkueensa. Madrid pelaa uskomattomalla tasolla. Pelaamaan pääsevät vievät heidän peliään aina eteenpäin. Kuka tahansa onkaan kentällä, niin emme voi aliarvioida Madridia.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi helmikuussa Valencian 2-1 -voittoon.