Real Madrid voitti Bernabéun lauantaisessa alkuillassa Valencian luvuin 2-1. Madrid teki ottelun voittomaalin neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Ensimmäinen jakso oli isäntien. Real Madrid hallitsi pelitilanteita, ja Valencian maalipaikat tyrehtyivät kerrassaan surkeisiin viimeisiin ratkaisuihin. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin puolen tunnin kohdalla, kun Dani Carvajal lähetti tutun keskityksen boksiin ja Cristiano Ronaldo puski pallon maaliin.

Niin sanotulla ykkösjoukkueellaan pelannut Real Madrid sai kieltämättä apuja Valencian koomiselta hyökkäyspeliltä, sillä lepakot pääsivät muutamaan otteeseen vaarallisiin paikkoihin, mutta viimeiset ratkaisut olivat luokattomia.

Toisella jaksolla Madridilla oli loistosauma laittaa ottelu pakettiin, kun Dani Parejo repi Luka Modricin kentän pintaan boksin sisällä. Tuomari vihelsi tilanteesta rangaistuspotkun, mutta Diego Alves otti Ronaldon yrityksen kiinni. Alves on todennäköisesti maailman paras pilkkujentorjuja, joten Ronaldon epäonnistunut yritys tuskin yllätti monia. Alves torjuu keskimääräisesti joka toisen pilkun.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Bernabéu hiljeni, kun Parejo ampui kerrassaan mahtavan vapaapotkun ohi Keylor Navasin ja nousi tasoihin. Madridilla ei ollut käytännössä varaa ottaa Valenciasta kotitasapeliä, joten Zinédine Zidanen miehistö haki vimmatusti voittomaalia – neljä minuuttia. Nimittäin ottelun loppuhetkillä Marcelo pääsi laukomaan vapaasti boksin rajalta pelivälineen maaliin, ja teki siten sarjakauden toisen maalinsa.

Real Madrid nousi voittonsa myötä sarjakärkeen, mutta Barcelonalla on mahdollisuus pitää kärkisijansa, jos Espanyol kaatuu illalla Barcelonan derbyssä.