La Ligan toinen putoaja on selvinnyt. Granada vaihtaa sarjatasoa Segundaan tulevaksi kaudeksi hävittyään Real Sociedadille Anoetalla luvuin 2-1.

Real Sociedad meni johtoon avausjakson viimeisellä minuutilla, kun Mikel Oyarzabal löysi vapaaksi jääneen Carlos Velan maalin edustalta ja meksikolaisella oli helppo työ laittaa peliväline andalusialaisten verkkoon. Real Sociedadilla oli useita maalipaikkoja ensimmäisellä jaksolla, mutta surkea viimeistely piti ottelun tasaisena – ainakin tulostaululla.

Granada tasoitti ottelun toisen jakson puolivälissä isäntien surkean puolustamisen johdosta. Kolumbialaiskärki Adrián Ramos pääsi puskemaan pallon ohi Geronimo Rullin, vaikka Granada-hyökkääjä oli yksin kolmen puolustajan välissä. Maali oli Tony Adamsin Granada-pestin ensimmäinen.

Granada tarvitsi vierasvoiton ollakseen vielä ainakin viikon elossa, mutta Juanmi lopetti Adamsin ryhmän unelmat kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä johto- ja voittomaalillaan.

Adams ei ole siten vieläkään saalistanut ensimmäistäkään pistettä Granadan peräsimessä. Granadalla on ollut tällä kaudella neljä eri valmentajaa ja joukkue on peluuttanut jopa 33 pelaajaa, joka on – kuten olettaa saattaa – kauden ennätys.

Real Sociedad jatkaa kiivasta kilpailuaan Athleticin kanssa europaikoista.