Real Madrid ja Atlético iskevät yhteen ensi viikon tiistaina, kun Mestarien liigan välierät potkaistaan käyntiin. Ensimmäinen osa pelataan Bernabéulla.

Atlético ja Real Madrid kohtaavat siten neljännellä peräkkäisellä kaudella Mestarien liigassa – tosin ensimmäistä kertaa välierissä. Atlético-kärki Fernando Torres siirtää paineita vastustajalleen pitämällä Madridia ennakkosuosikkina.

– Real Madrid on ennakkosuosikki kaikkia vastaan. Heillä on nuori ja nälkäinen joukkue, mutta me olemme Atlético ja tiedämme keitä olemme. Emme pelkää Real Madridia tai ketään muutakaan. Otteluparista tulee meille vaikea, mutta aiomme mennä finaaliin jättämällä kaiken kentälle. Yksi minuutti voi kääntää otteluparin täysin, ja siihen pitää olla valmistuneita, totesi punavalkoisten kasvatti Speak Football –kirjan julkistamistilaisuudessa.

– Tämä kuulostaa kliseiseltä, mutta meille on ihan se ja sama kuka asettuu vastaamme, koska meidän tavoitteemme on aina sama – voittaa ja edetä finaaliin. Madrid on suosikki, koska he ovat hallitsevia mestareita, mutta nyt on kyseessä erilainen ottelupari.