Sky Sportsin espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagué kyseenalaistaa Manchester Unitedin maalivahdin David de Gean väitetyn innon siirtyä Real Madridiin.

De Gea oli jo aiemmin lähellä siirtoa Bernabéulle, ja kaupan on uskottu olevan mahdollinen tulevana kesänä.

– Haluaako Real Madrid de Gean? Aivan varmasti, Balagué sanoo Sky Sportsille.

– Se kuitenkin on minusta yllättävää, miksi Manchester Unitedin kaltainen seura – jolla ei ole tarvetta myydä nähtä – olisi valmis päästämään hänet lähtemään. Aistin piilotetun agendan, hän jatkaa.

Miksi hän haluaisi jättää yhden maailman suurimmista seuroista, joka on nosteessa ja jossa hän on kiistämätön ykkösvahti – siirtyäkseen Madridiin, jossa hän ei saa samaa rahasummaa, mutta paine on korkeampi?

– Siitä liikkuu paljon huhuja, että David de Gea on menossa Real Madridiin, mutta en ole vakuuttunut siitä, että se on Unitedin nykyisen maalivahdin halu. Miksi hän haluaisi jättää yhden maailman suurimmista seuroista, joka on nosteessa ja jossa hän on kiistämätön ykkösvahti – siirtyäkseen Madridiin, jossa hän ei saa samaa rahasummaa, mutta paine on korkeampi?

Balagué muistuttaa, että espanjalaismedia on kertonut de Gean lähtöhaluista aiemminkin. Joidenkin tietojen mukaan mies olisi jopa jättänyt siirtopyynnön.

– Minulle on kerrottu, ettei hän ole ilmoittanut mitään sellaista Unitedille. Miksi Espanjan media sitten väittää jatkuvasti, että hän haluaa lähteä.