Sevilla voitti torstain myöhäisillan kamppailussa Celtan kotonaan Pizjuánilla lopulta luvuin 2-1. Sevilla sai pelata miesylivoimalla yli 35 minuuttia, sillä vigolaisten Tucu Hernández sai toisen keltaisen kortin toisen jakson alussa.

Ensimmäinen jakso oli tasainen. Celta pelasi pitkästä aikaa sarjassakin ykköskokoonpanollaan, koska Eduardo Berizzon ryhmä on edennyt Eurooppa-liigassa jo välierävaiheeseen, jonka takia Celta on joutunut peluuttamaan ykkösmiehistöään kilpailun pudotuspeleissä läpi kevään.

Avausjakso oli maaliton, mutta toinen jakso alkoi vauhdikkaasti. Joaquín Correa vei isännät välittömästi johtoon, mutta Celta tasoitti ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin pilkulta. Maalintekijänä toimi tuttuun tapaan Espanjan maajoukkuekärki Iago Aspas, joka pahoitteli tekemäänsä maalia entisen seuransa kannattajilta.

Sevilla otti pelin hallinnan itselleen Celtan punaisen jälkeen, ja andalusialaisten ranskalaishyökkääjä Wissam Ben Yedder tekikin odotetun johtomaalin kymmenen minuuttia ennen loppua. Celtalla oli loppuminuuteilla vielä muutama loistava tasoituspaikka, mutta heikko viimeistely jätti täyden pistepotin Pizjuánille.

Sevilla nousi voittonsa myötä tasapisteisiin Atléticon kanssa. Atlético on tosin tasapisteissä edellä keskinäisten otteluiden perusteella.