Real Madrid murskasi Deportivon Riazorilla lopulta luvuin 6-2, ja pysyi siten tasapisteissä Barcelonan kanssa.

Ottelu oli täysin yksipuolinen alusta loppuun, eikä Madrid jättänyt Deportivolle käytännössä mitään saumaa missään vaiheessa. Álvaro Morata vei vieraat johtoon alle minuutin jälkeen. Isco syötti Moratan puolittaiseen läpiajoon ja kuluvalla kaudella todella tehokkaassa vireessä ollut Madrid-kärki ei erehtynyt paikastaan.

Ei erehtynyt James Rodríguezkaan omasta maalipaikastaan reilut kymmenen minuuttia myöhemmin. Mateo Kovacic käynnisti vastahyökkäyksen syöttämällä Jamesille, joka levitti Danilolle ja sai pallon takaisin brasilialaiselta iskien pelivälineen varmasti isäntien verkkoon. Moratan ja Jamesin maalien välillä Madrid ampui kaksi kertaa tolppaan, joten ottelun alku oli Real Madridin kannalta huima.

Deportivo tasoitti kymmenen minuuttia ennen puoliaikaa. Gaël Kakuta syötti onnekkaasti pallon loistavaa kautta pelaavalle Florin Andonelle ja romanialaiskärki ohitti Kiko Casillan. Madridin Lucas Vázquez teki kuitenkin vieraiden kolmannen maalin edestä juuri ennen puoliaikaa.

Toinen jakso – kuten ensimmäinenkin – oli täysin Madridin. 25 minuuttia ennen päätösvihellystä Morata pääsi läpiajoon ja ohitti isäntien maalivahdin, mutta malttoi ja syötti tyhjän maalin eteen juosseelle Jamesille, joka teki ottelun toisen maalinsa. Kymmenen minuuttia ennen loppua loisteliaan ottelun pelannut Iscokin sai nimensä maalintekijälistoihin saatuaan Danilolta syötön ja málagaispelaaja pääsi ampumaan pallon boksin keskeltä verkkoon.

Hetkeä myöhemmin Deportivo teki ottelun toisensa. Andone keskitti boksiin ja Joselu puski kavennusmaalin – ja osui siten kolmannen kerran kasvattiseuraansa vastaan tällä kaudella. Lisäajalla Casemiro iski Madridin kuudennen varsin helpohkolla laukauksella, joka ohitti Deportivo-vahdin ja samalla lopetti isäntien kannattajien kärsimyksen ottelun saatua välittömästi päätösvihellyksensä.

Deportivo on seitsemän pisteen päässä putoamisviivasta.