Real Madrid on menettämässä merkittävän pelaajan tulevana kesänä, mikäli Cadena SER:in El Larguero -ohjelmaa on uskominen.

Ohjelman tietojen mukaan Álvaro Morata on jo päättänyt lähteä kuluvan kauden jälkeen. Hyökkääjä on tiettävästi pettynyt rooliinsa. Morata on ollut tällä kaudella Realin toiseksi paras maalintekijä La Ligassa, vaikka hän on saanut peliminuutteja vasta 17:nneksi eniten. 24-vuotias Morata sai viime sunnuntainakin katsoa koko El Clásicon vaihtopenkiltä käsin.

Vaihtoehdoista ei liene pulaa, mikäli Morata kesällä vaihtaa seuraa. Tuorein yhteydenotto tuli El Largueron mukaan Manchester Unitedista. Moratan entinen luotsi José Mourinho soitti ja tarjosi ”erittäin hyvää” sopimusta.

Morata on Atlético Madridin juniori, joka tosin siirtyi Getafen kautta Realin organisaatioon jo kesällä 2008. Real myi miehen Juventukseen vain ostaakseen tämän takaisin viime kesänä. Zinédine Zidanen aikakaudella näyttää siltä, että ykkösvaihtoehto keskushyökkääjäksi on Karim Benzema, eikä tilanne siitä muutu.

Moratan sopimus umpeutuu kesällä 2021.