AS Romaan eilen virallisesti siirtynyt Monchi – Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja – on italialaismedian mukaan kiinnostunut tuomaan Marcelinon seuran peräsimeen.

51-vuotias asturialaisluotsi ei ole valmentanut kuluvalla kaudella ollenkaan, koska Marcelino jätti kyseenalaisten tapahtumien jälkeen Villarrealin vain muutamaa päivää ennen sarjakauden alkua. Marcelino oli syksyllä lähellä Inter-pestiä, mutta lopulta seura halusikin kotimaisen vaihtoehdon valmentajakseen. Nyt Il Corriere della Seran mukaan Monchi olisi hyvinkin kiinnostunut palkkaamaan Marcelinon uuteen seuraansa.

Monchi on aikaisemminkin palkannut Marcelinon seuraansa, sillä kuusi vuotta sitten Marcelino siirtyi monien yllätykseksi Sevillan peräsimeen. Kausi oli kuitenkin suuri pettymys, ja Marcelino jätti Sevillan vain yhden vuoden jälkeen. Monchi on sen jälkeen todennut Marcelinon Sevilla-vuoden olleen yksi urheilutoimenjohtajan uran suurimmista pettymyksistä – ei kuitenkaan Marcelinon suorituksien takia, vaan ennemminkin Monchin epäonnistuneiden siirtojen myötä.

Espanjalaislehdistö on vienyt Marcelinoa myös Valencian peräsimeen.