Sandro Ramírez on pelannut hienon kauden. 21-vuotias kanarialaiskärki on ampunut 12 maalia Málagalle, ja oli esimerkiksi yksi suurimmista yksittäisistä tekijöistä Málagan voitettua Barcelonan muutama viikko sitten.

Seitsemän vuotta juuri Barcelonassa viettänyt hyökkääjä siirtyi viime kesänä Kataloniasta Málagan riveihin ilmaisella siirrolla. Seuran päävalmentajaksi puolitoista kuukautta sitten saapunut Míchel on tykästynyt hyökkääjäänsä, joka on herättänyt kiinnostusta suuremmissa seuroissa.

– En menetä yöuniani ajatellessani hänen mahdollista lähtöä. Hän on kuitenkin hyvin erityinen pelaaja, joka tulee erityisestä seurasta ja Sandro osaa ennen kaikkea kilpailla pelipaikastaan. Sandro osoittaa jatkuvasti, kuinka erilainen hän on muihin verrattuna tässä joukkueessa. Hän tekee valtavasti töitä joukkueen eteen, ja ehdottomasti maksaisin osan palkastani, jotta hän jäisi tänne.

Espanjalaislähteiden mukaan Villarreal ja Sevilla ovat kiinnostuneet hyökkääjästä, jonka ulosostohinta olisi tulevalla kaudella vain neljä miljoonaa euroa.