Eilen La Ligassa todistettiin äärimmäisen ikävä välikohtaus, kun Villarreal voitti Leganésin ottelun lisäajalla tehdyllä selvällä käsimaalilla.

Villarreal-kärki Cedric Bakambu hyppäsi keskityspalloon, mutta ei kuitenkaan puskenut pelivälinettä, sillä Bakambu huitoi kädellään pallon maaliin. Kärki juhli vimmatusti lisäaikamaalia, vaikka Leganés-pelaajat kritisoivat välittömästi tuomarille tapahtunutta. Maali kuitenkin hyväksyttiin ja Villarreal voitti kamppailun. Entistä vaikeamman tilanteesta putoamistaistelussa olevalle Leganésille tekee se, että seura oli onnistunut tasoittamaan ottelun vain sekunteja käsimaalia ennen.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Villarreal-luotsi Fran Escribá myönsi suojattinsa tehneen selvästi maalin kädellään. Myös muut Villarreal-pelaajat ja itse Bakambu myönsivät tilanteen.

Leganés-vahti Iago Herrerín oli ymmällään tilanteesta.

– Tuota käsimaalia on mahdoton olla näkemättä. Meitä vastaan on todella helppo viheltää kaikenlaista, koska olemme putoamistaistossa ja tasapelipiste olisi ollut meille koko elämä. Villarreal-pelaajat myönsivät meille kentällä sen olleen käsimaali. En ymmärrä miten kukaan tuomari ei huomannut sitä, vaikka kaikki pelaajat näkivät sen, Herrerín totesi.

– Hävisimme käsimaalin takia, Leganés-luotsi Asier Garitano sanoi.

Leganés-hyökkääjä Alberto Bueno julkaisi paljonpuhuvan kuvan Twitterissä.

Alberto Bueno Calvo

@Albertobueno15
Mama mía...

Ainakin uusi Jumalan käsi on syntynyt.