Barcelonalla ja etenkin Luis Enriquella on pienoinen ongelma ennen huomista El Clásicoa. Nimittäin, kuka korvaa pelikiellossa olevan Neymarin?

Vaikka brasilialaisen viime viikot olisivatkin voineet mennä huomattavasti paremmin, on Neymar kuitenkin elintärkeä pelaaja Barcelonan pelitavassa. Katalaanilehti Mundo Deportivon mukaan Barcelonalla on kolme vaihtoehtoa Neymarin korvaamiseksi.

1:

Lionel Messin siirtäminen niin sanotulle kymppipaikalle vapaampaan rooliin, jonka avulla Barcelona pystyisi pelaamaan kahdella puhtaalla kärjellä – Luis Suárezilla ja Paco Alcácerilla.

2:

Iniesta nousisi Neymarin paikalle keskikentän kolmikosta, mutta toisaalta se jättäisi aukon katalaanien keskikentälle. Kuka korvaisi Iniestan keskikentällä? Barcelona-legendan kausi on ollut jokaisella aspektilla vähintäänkin haastava, mutta Iniesta on usein herännyt Clásicossa talviunestaan.

3:

Sergi Roberto. Viime kauden Bernabéun Clásicossa Roberto oli ehkä ottelun paras pelaaja. Messiä ylimmässä kolmikossa korvannut seuran oma kasvatti dominoi laitaansa, ja syötti ottelun avausmaalin komean juoksun päätteeksi. Ainoa ongelma on tosin se, ettei Barcelonalla olisi korvaavaa laitapuolustajaa Roberton siirtyessä ylös.