Villareal ja Leganés kohtasivat toisensa La Ligassa lauantaina. Vaikka seurojen välillä on paljon eroa sarjataulukossa, niin ottelu oli erittäin tärkeä molemmille joukkueille. Villareal taistelee vielä europelipaikoista ja Leganés on tällä hetkellä viimeinen joukkue, joka on säilymässä sarjassa.

Ottelun ensimmäisella puoliajalla ei maaleja tullut, mutta toinen puoliaika tarjosi dramatiikkaa ensimmäisenkin edestä. Cedric Bakambu vei Villarealin johtoon 70 minuutin kohdalla. Hyökkääjä sai kauniin kantapääsyötön Roberto Soldadolta ja laittoi pallon tyylikkäästi vasempaan alakulmaan.

Tämän jälkeen lisämaaleja tuli odottaa ottelun lisäajalle.

Leganes hävisi niukasti viime viikonloppuna lisäajalla tulleella maalilla Espanyolille. Tällä kertaa näytti siltä, että joukkue saisi ottelun lopussa pisteitä, niiden menettämisen sijaan. 90 minuuttia oli pelattu, kun Miguel Guerrero tasoitti ottelun pitkän vapaapotkun seurauksena.

Tämä ei kuitenkaan jäänyt ottelun viimeiseksi maaliksi. Kaksi minuuttia lisäaikaa oli takana, kun Jonathan Dos Santos keskitti pallon kohti avausmaalin tehnyttä Bakambua. Hyökkääjä näytti aluksi puskeneensa pallon hienosti verkon perukoille, mutta hidastuksista kävi ilmi, että pään sijasta pallo osuu hänen käteensä. Tuomaristo ei käsivirhettä huomannut, joten Villareal voitti ottelun 2-1 -lukemin, kädellä tehdyn lisäaikamaalin seurauksena.