Jesé Rodríguezin paluu La Ligaan ei ole ollut menestyksekäs – päinvastoin. Kanarialaiskärki saapui PSG:stä Las Palmasiin lainalle tammikuussa peliajan perässä, mutta ei ole juurikaan onnistunut auttamaan saarelaisryhmää pelillisesti.

Jesé on tehnyt tällä kaudella yhdessätoista pelaamassaan La Liga -ottelussa vain kolme maalia, mutta on kunnostautunut erityisesti epäonnistumaan maalipaikoissa. Jesén saapumisen jälkeen Las Palmasin peli ja varsinkin tuloskunto on muutenkin heikentynyt huomattavasti, eikä esimerkiksi europaikkasijat ole enää millään tavalla seuran kiikareissa.

Real Madridin organisaatiossa pitkään ollut entinen Espanjan nuorten maajoukkuekärki kommentoi tilannettaan lehdistölle.

– Olen turhautunut. Odotin kykenevämme taistelemaan europaikoista, mutta tämä joukkue pystyy taistelemaan niistä ensi kaudellakin – kanssani tai ei. Olen todella onnellinen täällä, mutta en tiedä tällä hetkellä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, koska PSG omistaa minut. Olen joka tapauksessa hyvin keskittynyt vain ja ainoastaan siihen, että päätämme kauden parhaalla mahdollisella tavalla.

– Ennen saapumistamme Las Palmas pelasi todella hyviä vierasotteluita, mutta tällä hetkellä meillä on valtava paine voittaa vieraissa, Jesé kommentoi Las Palmasin nykyistä – kieltämättä hyvinkin surkeaa – vierasvirettä.