Celta eteni ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Euroopassa välieriin, kun toinen osa Genkiä vastaan päättyi Belgiassa tasapeliin luvuin 1-1.

Avausosa oli päättynyt Celtan kotivoittoon luvuin 3-2, joten tasapeli riitti galicialaisryhmälle mainiosti. Jere Urosen edustama Genk joutui siten pettymään, vaikka belgialaiset kaatuivatkin saappaat jalassa. Ensimmäisessä osassa vähintäänkin kiitettävästi pelannut Genk hallitsi toista osaa mielin määrin, mutta onnistui ohittamaan Celta-vahti Sergio Álvarezin vain kertaalleen.

Avausjakso oli maaliton. Kummallakin oli muutama potentiaalinen maalipaikka, mutta heikot viimeistely-yritykset pitivät kamppailun maalittomana. Celta teki ottelun ensimmäisen maalin vajaat puoli tuntia ennen päätösvihellystä. Avausosassakin maalinteossa onnistunut Pione Sisto – entinen Tim Sparvin joukkuetoveri – teki upean maalin pallonriistonsa jälkeen. Boksin ulkopuolelta lähtenyt laukaus yllätti Mathew Ryanin ja Celta oli tehnyt elintärkeän vierasmaalin.

Genk tasoitti vain minuuttia myöhemmin Leandro Trossandin maalilla, mutta se ei riittänyt isännille ja Celta eteni välieriin.

Kaikki muut otteluparit menivät jatkoajalle.