Real Madridista täksi kaudeksi Alavésiin lainattu Marcos Llorente on kertonut Marcalle tulevaisuuden suunnitelmistaan. 22-vuotias keskikentän pohjapelaaja näkee itsensä mieluusti tulevina vuosina Real Madridissa – seurassa, jossa hän aloitti 13-vuotiaana ja jota hän edusti aina viime kesään saakka. Pahimmille haastajille Llorente sen sijaan sanoisi jyrkästi ei.

– En ikinä tekisi sopimusta Barcaan. Atlético on suurseura, jolla on suurenmoinen kokoonpano, mutta juuri nyt en näe sitä mahdollisena, Llorente sanoo.

Llorente on pelannut Alavésissa vahvan kauden, ja kuuluu ehdottomasti liigan läpimurtopelaajiin. Pallorosvo on varmasti säilyttänyt itsensä myös Real Madridin tutkassa. Llorente tietää kuitenkin, ettei paikka auringossa aukea helposti.

– Olen näyttänyt Alavésissa, että olen valmis pelaamaan korkeimmalla tasolla. Haluan saavuttaa voittoja Real Madridissa, mutta en haluaisi istua vaihtopenkillä edes maailman parhaassa seurassa. Olen erittäin kilpailuhenkinen eikä minulla ole kiirettä palata takaisin.

Alavés varmisti sarjapaikkansa jo hyvissä ajoin, joten La Ligassa se pelaa käytännössä panoksettomia otteluita. Kaikki keskittyminen suuntautuukin Espanjan cup-finaaliin, johon se raivasi tiensä Barcelonaa vastaan. Llorente uskoo loppuottelussa omiensa mahdollisuuksiin.

– Voitimme Barcelonan jo tällä kaudella sen kotikentällä. Barca on yksi maailman parhaista joukkueista, mutta jalkapallossa kaikki on mahdollista. Luotan siihen, että voitamme mestaruuden ja juhlimme sitä faniemme kanssa. Se olisi uskomatonta, Llorente hekumoi.