Barcelona ei onnistunut murtamaan Juventuksen puolustusta Mestarien liigan puolivälierissä. Juve oli vienyt ensimmäisen osan 3-0, ja eilen illalla pelattu jälkimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Kun ei Barcan maalia alkanut kuulua, putoaminen Mestarien liigasta näytti selvältä jo hyvän aikaa ennen päätösvihellystä. Tietynlainen toivottomuus nähtiin myös Camp Noun lehtereillä. Mutta tällä kertaa yleisö ei ollut hiljaa eikä se viheltänyt omilleen. Sen sijaan liput kaivettiin esiin ympäri stadionia, ja joukkuetta kannustettiin äänekkäästi.

Ottelun jälkeen Gerard Piqué kiitti Camp Noulle saapuneita kannattajia.

– Camp Noun näkeminen tällaisena tappion jälkeen… Olen ylpeä teistä, Piqué sanoi lehdistölle.

– Ensimmäisen osaottelun tuloksen kääntäminen oli vaikeaa. Meillä oli joitain paikkoja, joista emme onnistuneet tekemään maalia. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä todennäköisemmältä alkoi näyttää, ettemme saavuttaisi tavoitettamme.

– Juve osaa puolustaa erittäin hyvin. Bianconeri pelasi tyylillä, joka sopii heille hyvin. He toteuttivat pelitapaansa erinomaisesti.

– Kahden ottelun otoksessa Juventus oli meitä parempi. He ansaitsivat mennä välieriin. Toivotan heille kaikkea hyvää. Uskon, että he voivat voittaa Mestarien liigan tällä kaudella.