Atlético eteni eilen Mestarien liigan välierävaiheeseen kolmannen kerran neljän kauden sisällä, ja rikkoi siten Diego Simeonen alaisuudessa seurahistoriaa.

Jatkopaikka ei kuitenkaan irronnut ilmaiseksi. Juanfran ja Filipe Luís joutuivat tulemaan vaihtoon kesken kamppailun loukkaantumisten myötä. Parhaillaan uransa parasta jalkapalloa pelaava Filipe mursi kätensä ja Juanfran kärsii reisivammasta. Kaksikko menee tänään Madridissa tarkempiin tutkimuksiin.

Myös Sime Vrsaljko on vielä loukkaantuneiden kirjoissa, joten tällä hetkellä Atléticolla ei ole ainuttakaan laitapuolustajaa terveenä. Eilen urallaan vain topparina pelannut Stefan Savic joutui korvaamaan Juanfrania laitapuolustajan paikalla, eikä montenegrolaispelaaja näyttänyt sopivan uudelle pelipaikalle lainkaan.

Savicin tapaan topparin koulutuksen saanut Lucas Hernández korvasi Filipeä laitapuolustana. Lucas on pelannut ennenkin laitapuolustajana, mutta Marseillessa syntynyt nuori Atléticon kasvatti tunnetaan kuitenkin keskuspuolustajana.

Simeonella riittää siten huolenaiheita laitapuolustuksensa kanssa, koska Mestarien liigan välierät eivät ole kaukana.

Päivitys juttuun klo 22.50: Atlético on tiedottanut, että Filipe Luís kykenee harjoittelemaan ja pelaamaan murtuneesta kädestään huolimatta.