Las Palmasiin viime kesänä monien yllätykseksi siirtynyt Kevin-Prince Boateng on vapaa mies liikkumaan kauden päätteessä. Boatengin sopimus seuran kanssa noin kahden kuukauden kuluttua.

Valencialaislehti Superdeporte väittää Valencian haluavan Las Palmasin kauden parhaan maalintekijän riveihinsä tulevaksi kaudeksi. Lehden mukaan Las Palmasilla on kuun loppuun saakka aikaa käyttää sopimuksessa oleva optio jatkosopimuksesta. Jos Las Palmas ei käytä kyseistä mahdollisuutta, on hyökkäävä keskikenttäpelaaja niin sanotusti vapaata riistaa.

Lähde tietää kertoa, että Valencia on jo ottanut yhteyttä pelaajan agenttiin ja Las Palmasiin, sekä Valencian edustajia on käynyt saarella tarkkailemassa Boatengin otteita. Boateng on tehnyt tällä sarjakaudella yhdeksän maalia ja on siten ollut yksi La Ligan yllättäjistä.

Valencialle mahdollisessa siirrossa olisi myös yksi suuri etu. Nimittäin juuri se, ettei Boatengista pitäisi maksaa siirtokorvausta Las Palmasille. Se todennäköisesti nostaisi Boatengin palkkaa uudessa seurassa huomattavasti.